Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan 'Gerendal 2, 3 en 7’ te Schin op Geul

Burgemeester en wethouders van Valkenburg a/d Geul maken, ter voldoening aan artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat van 2 februari tot en met 15 maart 2012 het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Gerendal 2,3 en 7 (6305 PA) te Schin op Geul’ voor eenieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan ‘Gerendal 2, 3 en 7 te Schin op Geul’ regelt het gebruik van de voormalige beheerderswoningen Gerendal 2 en 3 als vakantiewoning en het gebruik van het gebouw met adres Gerendal 7 ten behoeve van beheer en onderhoud van het landschap.

Het bestemmingsplan is, ten opzichte van het ontwerp, gewijzigd vastgesteld. De wijziging betreft de toekenning van de bestemming ‘watergang - water’ aan de Gerendals Vloedgraaf.

Inzage

U kunt het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0994.2011BP002-VA01 of via de gemeentelijke website www.valkenburg.nl onder het menu Wonen en Leven/Ruimtelijke Plannen.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens kantooruren worden ingezien op de afdeling Bouwen en Wonen (043-6099 290), Geneindestraat 4 te Valkenburg. Hier kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Beroep

Tegen het vaststellingsbesluit kan, tijdens de termijn van ter inzage legging, beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet tijdig een zienswijze heeft ingediend;

  • een belanghebbende, voor zover het beroep betrekking heeft op de aangebrachte wijzigingen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien echter binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het vaststellingsbesluit pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

Een beroepschrift dient gericht te worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ‘s-Gravenhage.

Valkenburg (L), 1 februari 2012

Naar boven