Logo Ommen
Reconstructie Varsenerdijk-Danteweg

Het college van burgemeester en wethouders van Ommen heeft bij besluit van 31 jul 2012 bekend gemaakt dat een omgevingsvergunning is verleend voor de reconstructie aansluiting Varsenerdijk-Danteweg, inclusief de aanpassing van de Varsenerdijk.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft vanaf donderdag 31 mei 2012 tot donderdag 12 juli 2012 ter inzage gelegen. In deze periode zijn er geen zienswijzen binnengekomen.

Het vastgestelde besluit bevat geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Beroep

Het besluit met bijbehorende stukken ligt van donderdag 9 augustus tot donderdag 13 september 2012 ter inzage in het gemeentehuis bij het publieksplein, telefoon 14 0529. U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke website www.ommen.nl. Tevens wordt het besluit bekend gemaakt op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank te Zwolle, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Naar boven