Openbare bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Den Hoorn’

Terinzageligging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan ‘Den Hoorn’ met bijbehorende stukken met ingang van vrijdag 27 januari 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Het plan is tijdens kantooruren in te zien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook als PDF te raadplegen op www.middendelfland.nl >> Bestuur & Beleid >> Actueel >> Stukken ter inzage.

Daarnaast zijn genoemde documenten tijdens de inzagetermijn digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Plangebied

Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld in het kader van de actualisatie en samenvoeging van een groot aantal bestemmingsplannen in de kern Den Hoorn. Het nieuwe bestemmingsplan legt alleen de bestaande situatie vast en bevat dus geen nieuwe ontwikkelingen, zoals die van het centrumgebied.

De plangrens wordt, globaal omschreven, gevormd door de kern Den Hoorn met uitzondering van het centrumgebied Den Hoorn, Hooipolder/ Balkengat e.o., Hoornsekade e.o. en Look-west noord. Deze gebieden zijn niet in dit bestemmingsplan geregeld omdat hierin nog ontwikkelingen spelen die onvoldoende zeker zijn om in het bestemmingsplan op te nemen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage ligging kan een ieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Midden-Delfland, 26 januari 2012

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, A. Hoeksema.

Naar boven