Logo Heerenveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Oudehorne - Oldeberkoperweg 22–24’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 9 augustus 2012 gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Oudehorne - Oldeberkoperweg 22–24’.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft globaal betrekking op de percelen Oldeberkoperweg nummers 22 en 24 in Oudehorne.

Het ontwerpbestemmingsplan biedt de mogelijkheid het voormalig winkelpand, gevestigd Oldeberkoperweg 22, te verbouwen tot een woning en de bestaande dienstwoning, gevestigd Oldeberkoperweg 24, in te nemen als reguliere woning.

Inzage van het bestemmingsplan

Het (digitale) ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft het bestemmingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BPNOldekoper2224OH-OW01).

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan kan, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Bij verschillen tussen de digitale versie en de papieren versie van het bestemmingsplan, is de digitale versie bepalend.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw J. Palsma, telefoon (0513) 617785.

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven