Logo Montferland
Omgevingsvergunning Zuster Emmastraat 2 en 20, Muizenbergstraat 2 en Bodenclauwstraat 13 te Didam

Burgemeester en wethouders van Montferland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), in afwijking van het bestemmingsplan ‘De Lokhorst’, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het plegen van vervangende nieuwbouw middels gestapelde hoekwoningen met een beneden- en een bovenwoning aan de Zuster Emmastraat 2 en 20, Muizenbergstraat 2 en Bodenclauwstraat 13 te Didam.

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 9 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1.

De verleende vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent de ontwerpvergunning naar voren hebben gebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Zutphen, sector Bestuursrecht, postbus 205, 7200 AE Zutphen.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken, te rekenen vanaf 27 juli 2012. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de omgevingsvergunning niet op. Hierdoor treedt de omgevingsvergunning in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Indien onverwijlde spoed, gelet op het betrokken belang, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zutphen, postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Didam, 7 augustus 2012

Naar boven