Logo Menterwolde
Ontwerp omgevingsvergunning t.b.v. bouwen en tijdelijke afwijking van het bestemmingsplan: het plaatsen van tijdelijke woonunits

Het college van burgemeester en wethouders is van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor: het plaatsen van tijdelijke woonunits op het perceel Burgemeester Venemastraat 45 te Meeden (12-044).

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de stukken liggen vanaf woensdag 1 augustus 2012 tijdens de openingstijden ter inzage op het gemeentehuis (kamer 203).

Belanghebbenden kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam. Wilt u mondeling een zienswijze indienen? Neem dan contact op met mw. L. Leewering, afdeling Grondgebiedzaken, tel. (0598) 654704. De termijn voor het naar voren brengen van zienswijzen bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. Na afloop van de termijn wordt een besluit genomen. Uw zienswijze en een eventuele reactie hierop van de aanvrager worden hierbij betrokken. Als indiener van een zienswijze wordt u op de hoogte gebracht van het definitieve besluit.

Naar boven