Logo Midden-Delfland
Ontwerp 4e partiële herziening uitwerkingsplan Bedrijfsdoeleinden Harnaschpolder-Noord, 1e fase gemeente Midden-Delfland

Terinzagelegging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerp 4e partiële herziening uitwerkingsplan Bedrijfsdoeleinden Harnaschpolder-Noord, 1e fase met ingang van vrijdag 3 augustus 2012 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook als PDF te raadplegen op www.middendelfland.nl → Bestuur & Beleid → Actueel → Stukken ter inzage.

Planbeschrijving en plangebied

het plangebied is gelegen op het bedrijventerrein Harnaschpolder in het deelgebied Vrij Harnasch fase 1, ten zuiden van de ontsluitingsweg Vrij Harnasch en ten noorden van de Lookwatering. Het betreft de herziening van een groenstrook uit het stedenbouwkundig matenplan die niet eenduidig is bestemd in de vastgestelde uitwerkingsplannen.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de ter inzage ligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Locatieontwikkeling.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak hierbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Schipluiden, 2 augustus 2012

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving A. Hoeksema.

Naar boven