Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Deurningerstraat 22, Deurningen’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken in overeenstemming met artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Deurningerstraat 22, Deurningen’ ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een actuele regeling om het agrarisch perceel te herbestemmen tot ‘Bedrijf – Voormalig Agrarisch’, ten einde om een nieuwe niet agrarische bedrijven in de voormalige kippenschuur te realiseren. Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van vrijdag 3 augustus 2012 voor eenieder gedurende periode van 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage op het gemeentehuis te Denekamp.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website of via de landelijke website door middel van de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.BUIWPDEURNINGSTR22-0301

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Naar boven