Ontwerpbestemmingsplan Leisure Center Belfeld en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Leisure Center Belfeld’ bekend. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot uitbreiding van het huidige sportcenter op het perceel Beekweg 7 te Belfeld tot een leisurecenter.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 26 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessesingel 30 te Venlo. De actuele openingstijden van de stadswinkel vindt u op de gemeentelijke website www.venlo.nl. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentepagina

www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en milieu, onder bestemmingsplannen en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0983.BPL2011010LCB-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder ten aanzien van het ontwerp-bestemmingsplan mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Venlo, Postbus 3434, 5902 RK te Venlo. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met dhr T. Thijssen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 077-3596300. Het is niet mogelijk om per e-mail zienswijzen in te dienen.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Tevens zijn burgemeester en wethouders voornemens om een hogere grenswaarde vast te stellen als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai) ten behoeve van het vaststellen van het bestemmingsplan ‘Leisure Center Belfeld’. Het voornemen heeft betrekking op een nieuw te bouwen bedrijfswoning waarin het plan voorziet.

Het ontwerpbesluit ligt tezamen met het ontwerpbestemmingsplan eveneens vanaf donderdag

26 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessesingel 30 te Venlo. Het ontwerpbesluit is ook terug te vinden op de gemeentepagina www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en milieu, onder bestemmingsplannen.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen ten aanzien van het ontwerpbesluit om een hogere grenswaarde vast te stellen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Venlo, Postbus 3434, 5902 RK te Venlo. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met dhr T. Thijssen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 077-3596300. Het is niet mogelijk om per e-mail zienswijzen in te dienen.

Venlo, 25 januari 2012

Naar boven