Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Tipweg 3 in Saasveld’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 3 augustus 2012 het volgende ontwerpbestemmingsplan zes weken ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Tipweg 3 in Saasveld’.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft tot doel om de bestemming ‘agrarisch bouwperceel’ te wijzigen in de bestemming ‘wonen’, zodat het perceel aan de Tipweg 3 in Saasveld gebruikt kan worden voor woondoeleinden.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage bij de receptie tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.BUIBPTIPWEG3-0301

De bronbestanden zijn te vinden op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp en moet voor het einde van de termijn zijn ingediend, dan wel per post zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer K.B. Klieverik van de afdeling Ontwikkeling via het telefoonnummer 0541-854100.

Naar boven