Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan “Alleeweg 10 Agelo”

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 3 augustus 2012 het volgende ontwerpbestemmingsplan zes weken ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Alleeweg 10 Agelo’.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft tot doel om het agrarisch bouwperceel te wijzigen, zodat de paardenbak voorop het perceel naar de achterkant verplaatst kan worden, waarbij eveneens een kleine isolatiestal gebouwd kan worden.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage bij de receptie tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.1774.OOTBPALLEEWEG10-0301

De bronbestanden zijn te vinden op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling dan wel schriftelijk een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp en moet voor het einde van de termijn zijn ingediend, dan wel per post zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer H.H.J. Pronk van de afdeling Ontwikkeling via het telefoonnummer 0541-854100.

Naar boven