Logo Twenterand
Bestemmingsplan Westerhaar-Vriezenveensewijk, partiële herziening Brede School

Vastgestelde bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat de gemeenteraad op 17 juli 2012 het volgende bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld:

  • 1. Het bestemmingsplan ‘Westerhaar-Vriezenveensewijk, partiële herziening Brede School’

    De partiële planherziening heeft ten doel om de bouw van een brede school mogelijk te maken ten noorden van de bestaande school aan de Oranjestraat te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Ten opzichte van het ontwerpplan zijn bij de vaststelling van het plan enkele wijzigingen aangebracht. De wijzigingen zijn:

  • De conclusies uit het advies van de regionale brandweer met betrekking tot externe veiligheid zijn opgenomen in de toelichting van het bestemmingsplan.

  • Het advies van de regionale brandweer voor wat betreft verkeersveiligheid wordt opgenomen in de toelichting.

Terinzagelegging

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’.

De papieren exemplaren liggen met ingang van 2 augustus 2012 zes weken voor eenieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen.

Beroepsmogelijkheden

Tijdens bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met de door de raad aangebrachte wijzigingen.

Naar boven