Logo Nieuwkoop
Noordenseweg nabij nummer 21 te Nieuwkoop, besluit tot verlenen van vrijstelling op grond van artikel 19 lid 1 WRO

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij hebben besloten om op grond van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) een vrijstelling te verlenen voor:

de bouw van 20 woningen op de locatie Noordenseweg nabij nr. 21 te Nieuwkoop, kadastraal bekend gemeente Nieuwkoop, sectie A, nummer 7585.

Met het besluit is tevens de bouwvergunning eerste fase voor bovenvermeld bouwplan verleend. Het besluit om de vrijstelling en bouwvergunning te verlenen is op 26 juli 2012 verzonden aan de aanvrager en op die manier op de wettelijk voorgeschreven wijze bekend gemaakt.

Beroep

Het besluit tot het verlenen van de vrijstelling en de bouwvergunning is voorbereid met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat er tegen het besluit rechtstreeks beroep kan worden ingesteld bij de rechtbank ’s-Gravenhage.

Beroep kan alleen ingesteld worden door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking naar voren heeft gebracht. Beroep kan worden ingesteld binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Het besluit ligt tot zes weken na de dag van verzending ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 te Nieuwveen.

Naar boven