Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden
Datum publicatie | Organisatie | Jaargang en nummer | Rubriek |
---|---|---|---|
Centrum Publieksparticipatie | Staatscourant 2012, 15941 | Overig |
Zoals vergunningen, bouwplannen en lokale regelgeving.
Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.
U bent hier:
Datum publicatie | Organisatie | Jaargang en nummer | Rubriek |
---|---|---|---|
Centrum Publieksparticipatie | Staatscourant 2012, 15941 | Overig |
Op 19 juli 2012 is namens de minister van Infrastructuur en Milieu het Besluit tot wijziging van het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp (juli 2012) vastgesteld. Het wijzigingsbesluit ligt van woensdag 1 augustus tot en met woensdag 12 september 2012 ter inzage op verschillende locaties in de regio.
Het Besluit tot wijziging van het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp (juli 2012), hierna ‘het wijzigingsbesluit’, voorziet in twee wijzigingen van ondergeschikte aard van het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp, dat op 23 april 2012 door de minister van Infrastructuur en Milieu is vastgesteld:
– In het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp is in artikel 13 lid 2 bepaald dat het Schadeschap Luchthaven Schiphol op verzoeken om schadevergoeding beslist. Omdat de omlegging van de A9 een project is van de minister van Infrastructuur en Milieu en niet van de luchthaven Schiphol, ligt het in de rede dat de minister van Infrastructuur en Milieu op verzoeken om schadevergoeding beslist. Met het wijzigingsbesluit wordt artikel 13 van het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp in overeenstemming gebracht met de standaardregeling zoals die in tracébesluiten wordt gehanteerd.
– Ter hoogte van de kruising met het nieuwe tracé van de A9 zal de as van de Sloterweg in oostelijke richting uitbuigen. Deze uitbuiging is weergegeven op verschillende bij het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp horende tracékaarten, maar niet verwerkt in het op lengteprofielkaart nummer 5 opgenomen langsprofiel. Bij het wijzigingsbesluit is een aangepaste lengteprofielkaart gevoegd die lengteprofielkaart nummer 5 vervangt.
U kunt het Besluit tot wijziging van het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp (juli 2012) downloaden op de web-site www.centrumpp.nl onder ‘actuele beroepsprocedures’. Op deze website kunt u tevens het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp inzien.
Het wijzigingsbesluit kunt u van woensdag 1 augustus tot en met woensdag 12 september 2012 tijdens de reguliere openingstijden inzien op de volgende locaties:
– het provinciehuis van Noord-Holland in Haarlem (Dreef 3, 2012 HR Haarlem);
– het gemeentehuis van Haarlemmermeer in Hoofddorp (Raadhuisplein 1, 2132 TZ Hoofddorp);
– het Servicecentrum Noord van de gemeente Haarlemmermeer in Badhoevedorp (Sloterweg 22, 1171 CR Badhoevedorp);
– het Hoogheemraadschap van Rijnland in Leiden (Archimedesweg 1, 2333 CM Leiden);
– Rijkswaterstaat Noord-Holland in Haarlem (Toekanweg 7, 2035 LC Haarlem);
– het Informatiecentrum van het ministerie van Infrastructuur en Milieu in Den Haag (Plesmanweg 1–6, 2597 JG Den Haag).
Belanghebbenden kunnen van 2 augustus tot en met 12 september 2012 beroep instellen tegen het Besluit tot wijziging van het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp (juli 2012) door het indienen van een beroepschrift bij:
Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State
Postbus 20019
2500 EA Den Haag
Belanghebbenden die reeds beroep hebben ingesteld tegen het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp hoeven niet opnieuw beroep in te stellen. Deze beroepen worden op grond van artikel 6:19 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht geacht mede te zijn gericht tegen het wijzigingsbesluit, tenzij het wijzigingsbesluit aan het beroep geheel tegemoetkomt.
Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:
– uw naam en adres;
– de dagtekening;
– een omschrijving waaruit blijkt dat het beroep is gericht tegen het Besluit tot wijziging van het Tracébesluit omlegging A9 Badhoevedorp (juli 2012);
– een opgave van de redenen waarom u zich niet met het wijzigingsbesluit kunt verenigen (beroepsgronden).
Op het wijzigingsbesluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent onder meer dat alle beroepsgronden binnen de beroepstermijn bekend moeten zijn. Het is niet toegestaan buiten de beroepstermijn nog (aanvullende) beroepsgronden aan te voeren.
Indien beroep is ingesteld, kan in spoedeisende gevallen een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Voor particulieren is dit vastgesteld op € 156,– en voor niet-particulieren op € 310,–. Over de wijze waarop en de termijn waarbinnen u het griffierecht dient te betalen, krijgt u na indiening van het beroepschrift bericht van het secretariaat van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Kopieer de link naar uw clipboard
https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2012-15941.html
De hier aangeboden pdf-bestanden van het Staatsblad, Staatscourant, Tractatenblad, provinciaal blad, gemeenteblad, waterschapsblad en blad gemeenschappelijke regeling vormen de formele bekendmakingen in de zin van de Bekendmakingswet en de Rijkswet goedkeuring en bekendmaking verdragen voor zover ze na 1 juli 2009 zijn uitgegeven. Voor pdf-publicaties van vóór deze datum geldt dat alleen de in papieren vorm uitgegeven bladen formele status hebben; de hier aangeboden elektronische versies daarvan worden bij wijze van service aangeboden.