Logo Baarn
Verleende omgevingsvergunning Sportpark Ter Eem in Baarn

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning(-en), waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, hebben verleend:

Locatie

Omschrijving (1 augustus 2012)

Sportpark Ter Eem ()

het plaatsen van lichtmasten en overige bouwwerken, het uitvoeren van werken en werkzaamheden en het afwijken van het bestemmingsplan (herinrichten velden) 1 augustus 2012, Verleend.

Beroepsclausule

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Tegen deze beschikking kunnen belanghebbenden beroep aantekenen bij de Rechtbank Utrecht, Sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. De termijn voor het indienen van beroep is zes weken en vangt aan met ingang van de dag, ná de datum van verzending van dit besluit. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank zodra het beroepschrift is ingediend. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd, treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Houdt u er rekening mee dat aan de procedures bij de rechtbank kosten verbonden zijn (informatie bij de griffier van de Rechtbank op nummer 030-22 33 000).

Naar boven