Logo Tilburg
Ontwerpbestemmingsplannen verbreding Bredaseweg fase I en II en MER

De provincie Noord-Brabant en de gemeente Tilburg willen N282 en de Bredaseweg verbreden op het traject Rijen-Hulten-Reeshof. De reden hiervoor is een betere verkeersdoorstroming. In Tilburg gaat het om de Bredaseweg-Oude Rijksweg tussen de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg en de Burgemeester Letschertweg. De gemeenteraden van Gilze en Rijen en Tilburg hebben in december 2011 het Milieueffectrapport (MER) aanvaard.

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen Verbreding Bredaseweg I en II en het MER van maandag 6 augustus tot en met maandag 17 september 2012 ter inzage liggen. Tevens ligt gedurende deze periode een ontwerpbeschikking inzake een hogere grenswaarde op grond van de Wet geluidhinder voor het adres Rijksweg 1 in Hulten ter visie.

Terinzagelegging

De ontwerpbestemmingsplannen, het MER en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde liggen gedurende de genoemde termijn ter inzage in de Stadswinkel, Stadhuisplein 128 (ingang naast Paleis), geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 11.00 uur zonder afspraak. Na dit tijdstip kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 14013 of door online een afspraak te maken via www.tilburg.nl. Ook zijn de stukken te bekijken en/of te downloaden op www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de genoemde periode van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze aangaande de ontwerpbestemmingsplannen en het MER indienen. Alleen belanghebbenden kunnen hun zienswijze aangaande de ontwerpbeschikking inzake een hogere grenswaarde op grond van de Wet geluidhinder kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze op het MER en de ontwerpbestemmingsplannen kunt u richten aan de raad van de gemeente Tilburg, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van ´Zienswijze ontwerpbestemmingsplan en/of MER Verbreding Bredaseweg fase I en/of II'. Uw schriftelijke zienswijze op de ontwerpbeschikking inzake een hogere grenswaarde kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, Postbus 90157, 5000 LL te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze hogere grenswaarde verbreding Bredaseweg'. Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 013-542 85 80.

Tilburg, 3 augustus 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, P.G.A. Noordanus, burgemeester.

G.G.H.M. Haanen MBA, secretaris.

Naar boven