Logo Veere
Aanvraag omgevingsvergunning Domburgseweg 26–28 Domburg

Domburg

  • Domburgseweg 26–28 (’t Maereltje), het handelen in strijd met de regels van ruimtelijke ordening, waarbij de bestaande bebouwing wordt gesloopt en nieuwbouw wordt beoogd van een pension, bestaande uit 2 appartementengebouwen met 20 suites met bijbehorende voorzieningen.

Wij zijn van plan om met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan Kom Domburg ten behoeve van de bouw van een pension met 20 suites en bijbehorende voorzieningen op het perceel Domburgseweg 26–28 te Domburg. Voordat wij een besluit nemen op deze aanvraag liggen de ontwerp omgevingsvergunning, de aanvraag en de daarbij behorende stukken van 2 augustus t/m 12 september 2012 ter inzage. Gedurende deze termijn kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij ons college. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Sylvia den Haan, tel. (0118) 55 261. Wij maken u erop attent dat u pas beroep kunt instellen tegen het definitieve besluit. Dit kan alleen als u tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend en belanghebbende bent.

Tijdens de termijn van ter inzagelegging is het plan in te zien op het gemeentehuis en op de website www.veere.nl onder ‘Loket – visie en beleid – bestemmingsplannen – Domburg’. Het digitale ruimtelijke plan is ook beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0044MezgeDbg-OW01.

Inloop/informatieavond

Op 16 augustus 2012 houden wij vanaf 19.30 tot 21.30 uur op het gemeentehuis een inloop/informatieavond over het ingediende plan. Geïnteresseerden kunnen die avond kennis nemen van het plan en daarover van gedachten wisselen met de wethouder, de aanwezige ambtenaren Nel de Bruin en Sylvia den Haan en de initiatiefnemers.

Domburg, 1 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Veere, de secretaris, R.S.M. Heintjes.

De burgemeester, R.J. van der Zwaag.

Naar boven