Logo Heerhugowaard
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning bouw 64 appartementen Tamarixplantsoen

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 Wabo af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan Centrum Oost 1973, voor het realiseren van:

  • Twee appartementgebouwen met in totaal 64 appartementen;

De aanvraag met ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 1 augustus 2012 zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis aan de Parelhof 1. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Bovendien is een deel van de stukken digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl Als u bij zoekterm de naam ‘Heerhugowaard Omgevingsvergunning Tamarixplantsoen’ invult, wordt u direct naar het plan geleid.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar, mevr. S. Smit-Praat, tel: (072) 575 52 14.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Heerhugowaard, 31 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven