Logo Utrecht
Vergunning verlening Theo Pouw Beheer B.V. te Utrecht

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

Gedeputeerde Staten van Utrecht zijn voornemens om aanTheo Pouw Beheer B.V. te Utrecht een vergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen. Het betreft een vergunning voor de op- en overslag van glasafval afkomstig van gemeentelijke inzameling, het plaatsen van een aantal keerwanden en het verzoek om de activiteiten in strijd met het bestemmingsplan uit te voeren. De inrichting is gelegen aan de Isotopenweg 21 te Utrecht.

Aan de vergunning worden voorschriften verbonden. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking gewijzigd.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

U kunt de beschikking en de daarbij behorende stukken inzien vanaf donderdag 2 augustus 2012 tot en met donderdag 12 september 2012 bij:

  • het Provinciehuis, afdeling Vergunningverlening en Handhaving, Team Vergunningverlening Leefomgeving, Archimedeslaan 6 te Utrecht, elke werkdag van 9:00–16:00 uur; na telefonische afspraak (030) 258 3311;

  • de gemeente Utrecht, balie Bouwen Wonen en Ondernemen, Rachmaninoffplantsoen 61 op werkdagen van 9.00–17.00 uur, telefoon (030) 286 46 00;

  • (alleen op aanvraag) bij het Informatiecentrum Gemeente Utrecht, Neudeflat, Vinkenburgstraat 26 (ingang Neude), op donderdagavond van 18.00–21.00 uur, telefoon (030) 286 46 00.

Beroep

Belanghebbenden kunnen van vrijdag 3 augustus 2012 tot en met donderdag 12 september 2012 tegen de beschikking beroep instellen. Uitsluitend belanghebbenden die tegen de ontwerpbeschikking zienswijzen naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de definitieve beschikking, beroep instellen. Ook door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerp-beschikking, kan beroep worden ingesteld.

Een beroepschrift richt u aan de rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Degene die beroep instelt kan, als er tijdelijke maatregelen nodig zijn waarmee niet gewacht kan worden tot de uitspraak op het beroep, aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Voor het behandelen van het beroepschrift en voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende de beroepstermijn beroep is ingesteld en om een voorlopige voorziening is verzocht. In dat geval treedt de beschikking niet in werking voordat op het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.

Informatie

Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij de Afdeling Vergunningverlening en Handhaving, Team Vergunningverlening Leefomgeving van de provincie Utrecht, telefoonnummer 06-18 300 503, b.g.g. bij de proceduremedewerker van de Afdeling Vergunningverlening en Handhaving, Team Vergunningverlening Leefomgeving, telefoonnummer (030) 258 3849.

Naar boven