Logo Veldhoven
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Oerle-Zuid, eerste fase Zilverackers’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat het onderstaande vastgestelde bestemmingsplan na een uitspraak van de Raad van State, met ingang van 18 juli 2012 onherroepelijk is geworden, met uitzondering van de zinsnede ‘meer rijstroken per weg toe te staan en/of’ in artikel 7, lid 7.5.1. van de planregels.

Naam

Bestemmingsplan ‘Oerle-Zuid, eerste fase Zilverackers’

Omschrijving

Het bestemmingsplan ‘Oerle-Zuid, eerste fase Zilverackers’ voorziet in de ontwikkeling van ongeveer 300 woningen en een zorgsteunpunt en de aanleg van de zogenaamde verlengde Heerbaan in een gebied ten zuiden van de kern Oerle.

U kunt het bestemmingsplan op afspraak inzien bij de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1, 5501 KA te Veldhoven.

Het plan is te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Zoekterm ‘bestemmingsplan Oerle-Zuid eerste fase Zilverackers’.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 1 augustus 2012

Naar boven