Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting Coevorden 24

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie maakt bekend:

Dat aan Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen een vergunning is verleend voor de activiteit ‘het veranderen en in werking hebben van een inrichting de gehele inrichting omvattend (revisie)’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Coevorden 24.

De inrichting is gelegen aan de Nieuwe Dijk te Steenwijksmoer, in de gemeente Coevorden, op de percelen kadastraal ingedeeld, gemeente Coevorden, sectie L, nummers 428, 1116 en 1117.

De mijnbouwinrichting Coevorden 24 is bestemd voor het produceren, meten en afvoeren van aardgas en het opslaan, meten en afvoeren van de hierbij afgescheiden ruwe olie (aardgas-condensaat) en het meegeproduceerde formatiewater. De vergunningaanvraag betreft de actualisering van de vigerende vergunning (kenmerk E/EOG/MW/98027200, 1998) voor deze inrichting. Door afname van de druk van de putten is herconfiguratie van de bestaande compressoren noodzakelijk. Daarnaast wordt bestaand leidingwerk aangepast.

Op het ontwerpbesluit dat met ingang van 31 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage lag bij de gemeente Coevorden zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 1 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Coevorden te Coevorden.

Inzage is mogelijk op werkdagen van 8.30 uur tot 12.00 en tevens op woensdag van 12.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 16.00 uur tot 19.30 uur.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw S.H. van Oeveren, telefoon 070-379 70 49.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Assen, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 30009, 9400 RA Assen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven