Logo Winterswijk
Ontwerpwijzigingsplan art. 3.6 Wro Ratumseweg 5 Winterswijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van 1 augustus 2012 tot en met 12 september 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ten behoeve van het perceel Ratumseweg 5.

Doel van deze wijziging is de vormwijziging van het agrarische bouwvlak. Het planidentificatienummer van plan is NL.IMRO.0294.WP1112BGRATUMSEW5-OW01.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage aan de publieksbalie op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 en is in te zien in op de website van de gemeente onder Wonen en leven → Ruimtelijke ordening → Buitengebied → Wijzigingsplannen bestemmingsplan buitengebied → Ontwerpwijzigingsplannen. Het plan is tevens in digitale vorm raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Winterswijk schriftelijk of mondeling kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Naar boven