Logo Hollands Kroon
Ontwerp-bestemmingsplan Kinderdagverblijf De Keet – Langereis 14 te Winkel

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders

Grondslag: 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Onderwerp: ontwerp-bestemmingsplan ‘Kinderdagverblijf De Keet - Langereis 14 te Winkel’

Plangebied: perceel Langereis 14 te Winkel

Doel plan: mogelijk maken van de vestiging van een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Ter inzage

U kunt het ontwerp-bestemmingsplan met de bijbehorende stukken van 9 augustus 2012 tot en met 19 september 2012 inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor in MFA De Ontmoeting. Adres: de Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna. Wilt u meer informatie? Maak dan telefonisch een afspraak via telefoonnummer 088 - 321 5000. De stukken zijn ook in te zien op www.hollandskroon.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon. Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Kinderdagverblijf De Keet – Langereis 14 te Winkel.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 088 - 321 5000. U kunt hiervoor tot en met 19 september 2012 een afspraak maken. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven