Logo Alphen aan den Rijn
Vaststelling wijzigingsplan Dorpsstraat 1-5, Aarlanderveen

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt bekend dat het wijzigingsplan ‘Dorpsstraat 1-5’ overeenkomstig het ontwerpplan is vastgesteld. Dit wijzigingsplan ziet op de verandering van de bestemming 'Bedrijfsdoeleinden' naar 'Woondoeleinden', van het perceel aan de Dorpsstraat 1-5 te Aarlanderveen (kadastraal bekend gemeente Aarlanderveen, sectie A nummer 1882).

Ter inzage

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 2 augustus 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis van Alphen aan den Rijn. Deze publicatie, het besluit en de bijlagen zijn ook in te zien op de gemeentelijke website, www.alphenaandenrijn.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Procedure

Degene die als belanghebbende tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer J.W. de Jongh van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, unit Noord, via telefoonnummer 0172 - 465 781.

Naar boven