Logo Almere
Vastgesteld projectbesluit caravanstalling C. Commelinweg 15, Almere Buiten ter inzage

Burgemeester en wethouders hebben op 17 juli 2012 het projectbesluit caravanstalling C. Commelinweg 15 ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit vastgesteld. Het vastgestelde projectbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van 30 juli 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage (tot en met 10 september 2012).

Wat houdt het plan in?

Het projectbesluit is gericht op het mogelijk maken van inpandige caravanstalling in bestaande kassen aan de C. Commelinweg 15 te Buitenvaart. Het vigerend bestemmingsplan voor Buitenvaart biedt geen mogelijkheid voor dit gebruik. Daarom wordt de projectprocedure voor dit afwijkend gebruik gevoerd.

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn binnen de daarvoor geldende termijn zienswijzen bij het college ingediend. Die hebben echter niet geleid tot aanpassing van het plan. Daarom kunnen de belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij hiertoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, beroep instellen.

Hoe kunt u reageren?

Van 30 juli 2012 tot en met 10 september 2012 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 BG Zwolle, o.v.v. beroepschrift projectbesluit caravanstalling C. Commelinweg 15. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Voor schorsing van het besluit moet u daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Rechtbank Zwolle (zelfde adressering als hierboven). Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Waar kunt u het plan inzien?

Het papieren ongewijzigd vastgestelde projectbesluit ligt met bijbehorende stukken ter inzage bij de receptie in de centrale hal van het stadhuis, Stadhuisplein 1. De openingstijden van het stadhuis zijn:

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

donderdag van 8.30 tot 20.00 uur;

zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u terecht bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1. Hier kunt u alleen op afspraak terecht. U kunt een afspraak maken via het Digitaal Loket op www.almere.nl of telefonisch op telefoonnummer 14036.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/ruimtelijkeplanneninprocedure en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0034.PB3Z03-vg01

Het is mogelijk het plan op het stadhuis digitaal in te zien. Vraag hiernaar bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving of bij de receptie in de centrale hal van het stadhuis.

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u downloaden op:

https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.PB3Z03-vg01

Naar boven