Logo Hof van Twente
Ontwerp-bestemmingsplan ‘Hengevelde, wijzigingsplan Needsestraat ongenummerd’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 26 juli 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Hengevelde, wijzigingsplan Needsestraat ongenummerd’.

Dit wijzigingsplan is opgesteld om de bouw van één woning op een perceel gelegen nabij de Needsestraat 2 planologisch mogelijk te maken.

Het ontwerp-plan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is voor een ieder gedurende openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via deze rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.HExNeedsong-OP10.

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.HExNeedsong-OP10.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling (op afspraak) hun zienswijze naar voren brengen bij het college van Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

25 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, J.H.A. Goudt, burgemeester.

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven