Logo Zwartewaterland
Ontwerpbestemmingsplan Zwartsluizerweg 11, gem. Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerp van een bestemmingsplan is voorbereid ten behoeve van de bouw van een nieuwe loods aan de Zwartsluizerweg 11 in Hasselt. Het bestemmingsplan voorziet in een verschuiving van circa 15 meter van het bouwblok richting het noordoosten.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 25 juli 2012.

Binnen de 6 weken waarin de stukken ter visie liggen kan eenieder zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Zwartewaterland. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het volgende adres: Gemeenteraad van Zwartewaterland, Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 038 385 3138. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis in Hasselt. Het gemeentehuis is te vinden op Telvorenstraat 2 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht. Tevens zijn de stukken ook in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door de gemeenteraad.

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland.

Naar boven