Logo Rotterdam
Concept-omgevingsvergunning ‘Horecapaviljoen Vroesenpark’

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Noord maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is een omgevingvergunning te verlenen met Imro-code NL.IMRO.0599PB5022PavVroesen- voor het project ‘Horecapaviljoen Vroesenpark’.

Het is de bedoeling een horecapaviljoen op te richten in het Vroesenpark.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 27 juli 2012 tot en met donderdag 6 september 2012 ter inzage in de Stadswinkel van de deelgemeente Noord, Eudokiaplein 35, 3000 BR te Rotterdam.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website rotterdam.nl/omgevingsvergunning. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Gedurende deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondelinge of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Noord, postbus 1655, 3000 BR te Rotterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met dhr. J. Boudestijn van de deelgemeente, via 010-443 99 36.

Rotterdam, 25 juli 2012

Het Dagelijks Bestuur voornoemd.

Naar boven