Logo Sint Anthonis
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Landhorst, Boompjesweg 8’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Landhorst, Boompjesweg 8’, ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan heeft als doel om enkele gebouwen waarvoor reeds bouwvergunning is verleend en die zijn gelegen buiten het vigerende bouwblok, in een nieuw bouwblok in te passen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 27 juli 2012 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, sector S&R, balie team Vergunningen, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.1702.8BPboompjesweg8-ON01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tot en met 7 september 2012 door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend via Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de sector S&R, team Vergunningen, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis.

Sint Anthonis, 26 juli 2012

Naar boven