Logo Kampen
Omgevingsvergunning 1e fase bouwplan Wederiklaan 60 in Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij met toepassing van art. 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo op 18 juli 2012 een omgevingsvergunning 1e fase hebben verleend voor de bouw van 16 eengezinswoningen, 28 appartementen en een halfverdiepte parkeergarage op de locatie van het bestaande schoolgebouw (Juliana van Stolbergschool) aan de Wederiklaan 60 in Kampen. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 25 juli 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de bezoekbalie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Buiten deze tijden alleen op afspraak via telefoonnummer (038) 33 92 999. Ook kunt u het besluit inzien op www.kampen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen de beschikking kan gedurende zes weken na besluitdatum beroep worden ingesteld door een belanghebbende. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht, kan geen beroep instellen bij de administratieve rechter.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Zwolle-Lelystad, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven