Logo Kampen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Het Meer 2012’

Burgemeester en wethouders van Kampen maken, conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Het Meer 2012’ vanaf woensdag 25 juli 2012 gedurende acht weken ter inzage ligt bij de receptie van het stadhuis.

Dit bestemmingsplan maakt onder meer de bouw van circa 330 woningen (in fasen), de bouw van een basisschool en de verplaatsing van een ijsbaan mogelijk. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Oosterholtseweg, de Oosterlandenweg, de spoorlijn Zwolle-Kampen en de Trekvaart in IJsselmuiden.

Voor inzage van het plan kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis. Buiten deze tijden alleen op afspraak. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Het Meer 2012’. Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering.

Naar boven