Logo Kampen
Ontwerpbestemmingsplan Zuideinderhof, derde fase

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend, dat met ingang van woensdag 25 juli 2012 bij de receptie in het stadhuis, bezoekadres Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen, gedurende zes weken voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuideinderhof derde fase’, NL.IMRO.0166.00991112-OW01, ter inzage ligt. Ook kunt u het plan inzien via de website www.kampen.nl/bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpplan voorziet in een flexibel kader voor de organische ontwikkeling/afronding van Zuideinderhof. In het plangebied worden 15 en na gebruikmaking van een wijzigingsprocedure maximaal 22 woningen mogelijk gemaakt. Hiermee wordt voorzien in de woonbehoefte van Kamperveen.

Tijdens de genoemde termijn van terinzageligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zuideinderhof, derde fase’. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het cluster Ruimtelijke Ordening van het team Beleidsontwikkeling en Advisering via (038) 339 28 23.

Naar boven