Logo Leidschendam-Voorburg
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Damlaan 4–12’

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, het bestemmingsplan ‘Damlaan 4–12’, vastgesteld door de gemeenteraad op 27 maart 2012, onherroepelijk is geworden met ingang van 6 juli 2012.

Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied

Het plangebied van het nieuwe bestemmingsplan ‘Damlaan 4–12’ omvat een gebied van circa 1.040 m2 aan de Damlaan in Leidschendam. Het plangebied ligt in het Damcentrum en wordt begrensd door de Damlaan, bestaande bebouwing aan de Zaagmolenstraat en een nog te ontwikkelen gebied aan de Rijnlandstraat.

Inhoud bestemmingsplan

Aan de Damlaan 4–12 is een tweewielerbedrijf gevestigd. Dit bedrijf heeft de wens kenbaar gemaakt om op de bestaande locatie uit te breiden. Deze uitbreiding past echter niet binnen het geldende bestemmingsplan ‘Damcentrum’. Met het bestemmingsplan ‘Damlaan 4–12’ wordt de gewenste uitbreiding alsnog planologisch-juridisch mogelijk gemaakt.

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn als volgt in te zien:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1916.daml412-0010;

  • Op de gemeentelijke website www.leidschendam-voorburg.nl;

  • Een papieren versie ligt in het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam) en informatiepunt ’t Swaentje (Herenstraat 76, Voorburg).

Leidschendam-Voorburg, 26 juli 2012

Naar boven