Bestemmingsplan Vinkenberg

Melding voornemen voorbereiding bestemmingsplannen, artikel 1.3.1 Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oirsterwijk kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden:

Bestemmingsplan Vinkenberg. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling van percelen gelegen aan de Heuvelstraat ten zuiden van de rijksweg A58, afslag 9 Moergestel. Het terrein is kadastraal bekend onder Gemeente Oisterwijk, sectie L, nummers 387 en 408 en heeft een oppervlakte van in totaal ca. 8.400 m2.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat het niet mogelijk is om tegen dit voornemen zienswijzen in te dienen. Er liggen dan ook geen stukken ter inzage. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over dit voornemen. Zodra een bestemmingsplan in ontwerp gereed is zal het mogelijk zijn hiertegen zienswijzen in te dienen. Hierover volgen afzonderlijke publicaties in de Nieuwsklok, de Staatscourant en via de website van de gemeente Oisterwijk.

Het college van Oisterwijk.

Januari 2012

Naar boven