Logo De Bilt
Bestemmingsplan De Akker 2008 verbouwen bedrijfspand De Akker 2B, De Bilt

Burgemeester en wethouders van De Bilt maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan De Akker 2008 voor het verbouwen van een bedrijfspand tot woning op het perceel De Akker 2B te De Bilt.

De verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis van De Bilt, Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. De omgevingsvergunning treedt in werking na afloop van de beroepstermijn.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning kunnen hiertegen beroep instellen binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. In principe staat het beroep alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking. Het beroepsschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA te Utrecht.

25 juli 2012

Burgemeester en wethouders van De Bilt,

Naar boven