Logo Amsterdam - Centrum
Vaststelling 2e wijziging bestemmingsplan Haarlemmerbuurt (geen uitbreiding aantal souvenirwinkels, minisupermarkten, verbod op vestiging massagesalons, headshops, growshops en seedshops)

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het bij besluit van 17 juli 2012 de, 2e wijziging bestemmingsplan Haarlemmerbuurt (geen uitbreiding aantal souvenirwinkels, minisupermarkten, verbod op vestiging massagesalons, headshops, growshops en seedshops) heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan bestaat uit additionele voorschriften en gaat vergezeld van een toelichting. Het heeft tot doel de verdere groei van het aantal souvenirwinkels en minisupermarkten tegen te gaan en het vestigen van massagesalons, headshops, growshops en seedshops in de Haarlemmerbuurt te voorkomen.

Het wijzigingsbesluit, de additionele voorschriften en de toelichting liggen van 27 juli 2012 tot en met 6 september 2012 ter inzage in:

Zij die tijdig een zienswijze bij het dagelijks bestuur hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij het dagelijks bestuur kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging tegen het besluit tot vaststelling van de 2e wijziging bestemmingsplan Haarlemmerbuurt, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het wijzigingsbesluit pas in werking wanneer op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 26 juli 2012

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven