Logo Amsterdam - Centrum
Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Prins Hendrikkade 124

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het voornemens is de deelraad voor te stellen een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 (oud) van de Wet ruimtelijke ordening vast te stellen en een bouwvergunning te verlenen voor de verbouw van het pand Prins Hendrikkade 124 tot vijf woningen en twee short stay appartementen.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning liggen voor een ieder ter inzage van 27 juli tot en met 6 september 2012 in:

Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14020 of kijk op ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl.

Het ontwerp-projectbesluit is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over de ter inzage gelegde ontwerpen kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, sector Bouwen en Wonen, afdeling Ruimtelijk Beleid, t.a.v. mevr. J.E. Kenter, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 552 44 16. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 26 juli 2012

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven