Logo Harderwijk
Bestemmingsplan Partiële herziening Waterfront-Zuid Boulevard-West

De gemeenteraad heeft op 28 juni 2012 het bestemmingsplan Partiële herziening Waterfront-Zuid Boulevard-West vastgesteld. Met deze partiële herziening worden de volgende ondergeschikte wijzigingen in dat bestemmingsplan Waterfront-Zuid Boulevard-West aangebracht:

  • het wordt mogelijk gemaakt om op de oostelijke punt van het Strandeiland een kunstwerk op te richten met een hoogte van maximaal 15 meter;

  • de boulevard tussen hotel Monopole en de Vischpoort wordt met enkele meters verbreed.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 26 juli gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig zienswijzen heeft ingediend bij de gemeenteraad;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend;

  • die het niet eens is met de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan.

Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie: afd. Ruimte, dhr T. Ferwerda, tel. 411153. Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het plan is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenwaterfront.

Naar boven