Logo Ouderkerk
Ontwerp ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62–64)’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62–64)’ met bijbehorende stukken alsmede het ontwerp van het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en om geen exploitatieplan vast te stellen, met ingang van donderdag 26 juli 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel, tussen de nummers 60 en 66. Met het bestemmingsplan wordt een planologisch kader vastgesteld dat de bouw van een burgerwoning met bijgebouwen mogelijk maakt.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen omtrent het ontwerp ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62–64)’ schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Ouderkerk, postbus 3018, 2935 ZG Ouderkerk aan den IJssel.

Het ontwerp ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62–64)’ ligt ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42 te Ouderkerk aan den IJssel, tijdens kantooruren. Wanneer u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoon (0180) 681055. U kunt het plan ook raadplegen op de landelijke website via www.ruimtelijkeplannen.nl.

25 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven