Logo Winterswijk
Ontwerpwijzigingsplan art. 3.6 Wro Meekertweg 2 Winterswijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 25 juli 2012 tot en met dinsdag 4 september 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ten behoeve van het perceel Meekertweg 2 Winterswijk. De huidige bestemming van het perceel is ‘Woningbouw’. Doel van het wijzigingsplan is het scheppen van een mogelijkheid voor de verbouw van een schoppe tot woning.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 en is in te zien in op de website van de gemeente onder Wonen en leven→ Ruimtelijke ordening→Buitengebied→Wijzigingsplannen bestemmingsplan buitengebied→Ontwerpwijzigingsplannen. Het plan is tevens in digitale vorm raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.WP1203BGMEEKERTW2A-OW01.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Winterswijk, schriftelijk of mondeling, kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Naar boven