Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Beverborgsweg 9–9a te Beuningen

Met ingang van 1 februari 2012 ligt gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage tijdens kantooruren bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Losser het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Beverborgsweg 9–9a te Beuningen’.

Het bestemmingsplan kunt u tevens inzien via de gemeentelijke website www.losser.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit plan heeft betrekking op het perceel Beverborgsweg 9–9a te Beuningen waar de exploitatiemaatschappij Het Meuleman haar houtzagerij en landbouwbedrijf exploiteerde.

Het plan voorziet in een splitsing van activiteiten op twee afzonderlijke perceelsdelen. De noordzijde van het perceel krijgt een bestemming ten behoeve van de bosbouwactiviteiten. Het zuidelijke perceeldeel krijgt de bestemming Wonen, voormalige boerderij met een specifieke aanduiding voor vormen van verblijfsrecreatie.

Gedurende de bovengenoemde periode van 6 weken kan eenieder zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij de Raad van Losser, Postbus 90, 7580 AB Losser. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de publieksbalie van het gemeentehuis.

Naar boven