Logo Katwijk
Ontwerp bestemmingsplan Katwijk Midden

Het ontwerp bestemmingsplan Katwijk Midden ligt met ingang van 30 juli 2102 gedurende een termijn van zes weken ter inzage (zie betreffende kolom) op het gemeentehuis te Katwijk. Het digitale bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl. Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKATkatwijkmidden-on01

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn zienswijzen schriftelijk of mondeling indienen bij de raad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 071 406 5132.

Gebied

Omschrijving

Inzage termijn

Het plangebied betreft een deel van de bebouwde kom van Katwijk tussen de Meeuwenlaan/Karel Doormanlaan, Uitwateringskanaal, N206, Cantineweg/Kievitlaan.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de verouderde status van de geldende bestemmingsplannen in combinatie met de eisen die in de nieuwe Wet ruimtelijke ordening (Wro) worden gesteld aan de 'houdbaarheid' van bestemmingsplannen.

30 juli tot en met 7 september 2012

Naar boven