Logo Oirschot
Besluit omgevingsvergunning nieuwbouw basisschool de Korenbloem in Oirschot

Het college van Burgemeester en Wethouders van Oirschot heeft besloten om een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen) voor de nieuwbouw van de openbare basisschool de Korenbloem aan de Castaert 98 in Oirschot. Dit op grond van artikel 2.1, eerste lid, onder c, in samenhang met artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend en het is daarom ongewijzigd vastgesteld. Het besluit, de ruimtelijke onderbouwing, de aanvraag met bouwtekeningen en de overige stukken liggen van 19 juli 2012 tot en met 29 augustus 2012 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot en zijn in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bent u het met het besluit niet eens?

Het besluit is naar aanvrager verzonden op 13 juli 2012. Tegen dit besluit kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze. Het instellen van beroep is mogelijk tot en met 23 augustus 2012.

Het beroepschrift kunt u sturen naar Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter (verzoek om schorsing van het besluit). Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld.

Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Oirschot, 18 juli 2012

J. van Hout, secretaris.

R. Severijns, burgemeester.

Naar boven