Logo Groesbeek
Omgevingsvergunning uitgebreid parkeren Ericastraat Groesbeek

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat zij in de volgende omgevingsvergunningen, hebben verleend:

Voor: het aanleggen van parkeerplaatsen en het kappen van twee bomen (eik en beuk)

Locatie: Ericastraat in Groesbeek

Datum besluit: 17 juli 2012

Datum verzending: 18 juli 2012

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de hierboven genoemde verzendatum gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Groesbeek.

Beroep.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen zes weken na dagtekening van verzending daarvan, tegen betaling van griffierechten, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten uw naam, adres, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Indien een beroepschrift is ingediend kunt u tevens – indien onverwijlde spoed dat vereist – tegen betaling van griffierechten een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Sector Bestuursrecht te Arnhem.

U kunt ook digitaal een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven