Logo Noordenveld
Wijzigingsplan Westeind 8 te Norg

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat zij op 17 juli 2012 in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning hebben verleend op grond van artikel 2.10, 2.12 lid 1 sub a onder 3 en artikel 2.13 voor het veranderen van een kantoor in twee woonunits voor mensen met een lichte zorgvraag. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 juli 2012 tot 28 augustus 2012 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis te Roden. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank te Assen, sector bestuursrecht, postbus 30009, 9400 RA Assen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Assen, sector bestuursrecht, postbus 30009, 9400 RA Assen. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

Naar boven