Logo Leeuwarderadeel
Ontwerpbestemmingplan ‘Uitbreiding parkeervoorziening supermarkt aan de Wythústerwei te Stiens’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarderadeel maken, ter voldoening aan artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb, bekend dat vanaf 25 juli 2012, gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding parkeervoorziening supermarkt aan de Wythústerwei te Stiens’ NL.IMRO.0081.02BP0003-OW02

Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn eenieder zienswijzen naar voren brengen.

Het plan voorziet in uitbreiding van de huidige parkeervoorziening met 41 parkeerplaatsen aan de Wythústerwei 12–14 te Stiens.

Door de uitbreiding worden knelpunten in de huidige situatie opgelost. De uitbreiding vindt plaats naast de supermarkt. Met het planvoornemen wordt niet alleen aandacht geschonken aan een goede inrichting van de nieuwe parkeervoorziening, evenzeer is het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit van het park en het inpassen in de omgeving punt van aandacht.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis, Ljipstrjitte 1 te Stiens gedurende de openingstijden van het gemeentehuis op werkdagen van 8.30 u tot 12.00 u en op dinsdag van 14.00 uur tot 17.00 u.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0081.02BP0003-OW02

Zienswijzen

Tot en met 4 september 2012 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding parkeervoorziening supermarkt aan de Wythústerwei te Stiens’ kenbaar maken aan de gemeenteraad van Leeuwarderadeel. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente Leeuwarderadeel, Postbus 24, 9050 AA Stiens.

Of stuur uw zienswijze op naar: m.vanvugt@leeuwarderadeel.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding parkeervoorziening supermarkt aan de Wythústerwei te Stiens’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de sector Grondgebied: telefoonnummer 058-257 6670. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sector Grondgebied: telefoonnummer 058-257 6670.

Stiens, 23 juli 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarderadeel, Joop.R.A. Boertjens, burgemeester.

H. Siegersma, secretaris.

Naar boven