Logo Oudewater
Coördinatiebesluit bestemmingsplan en omgevingsvergunning A. Van Ouwaterstraat

  • 3421 HV, A. van Ouwaterstraat 1A te Oudewater; herzien van de bestemming ‘Maatschappelijke doeleinden’ naar ‘Wonen’, in verband met de bouw van 16 zorgappartementen (17 juli 2012).

Burgemeester en wethouders hebben het bestemmingsplan Kern gewijzigd en deze vergunning verleend. De besluiten zijn conform de Coördinatieverordening Oudewater 2010 gecoördineerd voorbereid. Het wijzigingsbesluit (incl. wijzigingsplan) en de vergunning liggen ter inzage bij de sector Ruimtelijke ontwikkeling, Economische zaken en Volkshuisvesting. Het wijzigingsplan is ook raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl of www.oudewater.nl. Als u van mening bent door één van bovenstaande besluiten rechtstreeks in uw belang te worden getroffen, en op tijd een zienswijze hebt ingediend of kan aantonen niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen, kunt u een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet u indienen binnen 6 weken na de datum die bij het besluit wordt genoemd.

Het wijzigingsplan en de vergunning treden in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van beroep schorst niet de werking van het besluit. Wel bestaat de mogelijkheid om – in aanvulling op het indienen van beroep – de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State om een voorlopige voorziening te vragen. Een gemotiveerd verzoekschrift kan daartoe tot hem gericht worden. Voor de behandeling van een verzoekschrift worden door de Raad van State kosten in rekening gebracht.

Naar boven