Logo Schijndel
Voorontwerpbestemmingsplan Kom Schijndel 2013

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Kom Schijndel 2013 ter inzage ligt.

Het voorontwerpbestemmingsplan omvat de herziening van een groot aantal bestemmingsplannen binnen de gemeente Schijndel. Het omvat de deelgebieden Hopstraat, De Borne, Plein, Hulzebraak, Hoevenbraak, De Beemd en de kern WIjbosch. Het bestemmingsplan is conserverend van aard en heeft een beheersmatig karakter. Verder is in het bestemmingsplan het thans geldend ruimtelijk beleid doorvertaald.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan Kom Schijndel 2013 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 20 juli 2012 zes weken voor eenieder ter inzage. Het voorontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl. Ook kan het voorontwerpbestemmingsplan worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Inspraak

Tegen het voorontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling inspraakreacties naar voren brengen. Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan de het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw inspraakreactie of informatie over het voorontwerpbestemmingsplan, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het voorontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073-544 09 99. Voor het inzien van het bestemmingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven