Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Utrechtseweg

Bekendmaking terinzagelegging van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning t.b.v. Utrechtseweg: het handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening ten behoeve van het herinrichten van de Utrechtseweg (tussen de woning ter hoogte van Utrechtseweg 36 en de woning ter hoogte van Ringoven 76), de kruispunten Utrechtseweg - Europalaan - Overwaard en het kruispunt Utrechtseweg - Beneluxweg.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens de omgevingsvergunning te verlenen. Op grond van paragraaf 3.3 van de Wabo is afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing op de voorbereiding van de beschikking op een aanvraag om een omgevingsvergunning.

Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken, liggen vanaf 26 januari 2012 t/m 07 maart 2012 ter inzage bij het Klant Contact Centrum op het stadhuis van Gemeente IJsselstein, op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur, tel (030) 686 16 68.

Daarnaast is het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl onder de kop ‘over IJsselstein/ bestemmingplannen/ ontheffing of projectbesluit’.

Op grond van artikel 3.12 lid 5 van de Wabo, kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zijn of haar zienswijze op bovengenoemde aanvraag, bij voorkeur schriftelijk, bij burgemeester en wethouders van IJsselstein, Overtoom 1, 3401 BK IJsselstein bekend maken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven