Logo Nederweert
Vaststelling wijzigingsplan ‘Hoebenakker’

Wijzigingsplan Hoebenakker

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de locatie in Hoebenakker die bestemd was als ‘maatschappelijk’. Middels dit wijzigingsplan wordt de realisatie van 10 tot 15 kavels (deels vrije sector deels CPO) mogelijk gemaakt. Ter plaatse wordt de bestemming gewijzigd van maatschappelijke doeleinden naar wonen.

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen ontwerpwijzigingsplan. Burgemeester en Wethouders hebben het wijzigingsplan op 9 juli ongewijzigd vastgesteld.

U kunt de stukken inzien vanaf 20 juli t/m 30 augustus 2012 bij de centrale klantenbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 6031 VR te Nederweert, of op afspraak. Het plan is ook digitaal te raadplegen via de websites www.nederweert.nl. en www.ruimtelijkeplannen.nl

Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen tijdig kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie gelegde ontwerp wijzigingsplan kunnen binnen de hiervoor genoemde inzagetermijn een beroepschrift indienen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nederweert, 9 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Nederweert, De secretaris, D.J.E. Noppers

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven